İYİ Partili Metiner: “Kaç can daha gitmesini bekliyorsunuz?”

ABONE OL
Ocak 30, 2023 11:30
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, bu zamana kadar onlarca insanın öldüğü Tekirdağ-Hayrabolu yolunun bitirilmesine rağmen açılmayan Bıyıkali-Yağcı arasındaki kesiminin açılmamasına tepki gösterdi.

Son olarak bir gencin hayatını kaybetmesi üzerine yeniden gündeme gelen Tekirdağ-hayrabolu yolu ile ilgili İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, yetkilileri göreve çağırdı.

5 yıldır yolun ağır aksak ilerlediğini ifade eden Metiner, “Beş yılda geçiş garantili köprüleri bitiren iktidar onlarca vatandaşımıza mezar olan 40 kilometrelik yolu 5 yılda tamamlayamadı. Çünkü burada rant yok. Çünkü burada geçiş garantisi yok. Bu zamana kadar bu yola onlarca vatandaşımızı kurban verdik. Hala da insanımız ölmeye devam ediyor. Kaplumbağa hızıyla devam eden yolda Tekirdağlıların bir beş yıl daha beklemeye sabrı kalmadı. İktidar neyi bekliyor.” dedi.

Metiner, “Adı ölüm yoluna çıkan yola parça parça açılış yaptılar. Bıyıkali-Yağcı arasındaki kesim tamamlanmasına rağmen yol 2 aydır trafiğe açılmıyor. Yoksa resmi açılış mı bekleniyor. Canlarımız bir bir giderken resmi açılış için yolun bekletiliyor iddiası çok vahim bir iddia. Acilen bu kısım trafiğe açılmalıdır. Yetkilileri göreve çağırıyorum. Daha kaç canın gitmesini bekliyorlar.” dedi.

Metiner, “Tekirdağ’ın gayri safi milli hasılaya katkısı ilk sıralarda olmasına rağmen hizmet almada doğu illerinden bile geride. Bu şehrin kaderi bu olmamalı. Hayrabolu yolu gibi Muratlı yolu da vatandaşı canından bezdiriyor. Günde binlerce aracın geçtiği yol pancar tarlası gibi. Tekirdağlıların suçu günahı nedir. İktidar eliyle şehrimiz cezalandırılıyor. İktidar olduğunuzda bu gidişe son vereceğiz. İlimiz merkezi hükümet yatırımlarından hak ettiği payı alacak.” Dedi

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.