Çerkezköy TSO’dan Müşterek Komite Toplantısı

ABONE OL
Kasım 29, 2019 11:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Organ Üyeleri, Meclis Salonunda düzenlenen Müşterek Komite Toplantısında bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva başkanlık yaptı. Kozuva, toplantının açılış konuşmasında “Kendi meslek gruplarınızı temsilen bugün aramızda bulunmanız, ortak çalışmalar yapabilmek, fikir alışverişinde bulunarak hem Odamızı hem de bölgemizi bir adım ileriye taşıyabilmek açısından oldukça büyük önem içeriyor. Bir arada bulunmaktan oldukça mutluyum” dedi. Toplantıda Oda tarafından gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, yurtdışı gezileri, eğitimler gibi konularda organ üyelerine bilgi verilerek, değerlendirme yapıldı.

FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Başkan Kozuva’nın “Sizlerin de bildiği gibi 2019 yılı içerisinde birbirinden değerli çalışmalar gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Bu başarıyı daha ileriye götürmek, yine bizim elimizde. Oda çalışmalarına katılmanız, fikirlerinizle bizlere yeni bir bakış açısı kazandırmanız kurumun gelişimi açısından çok önemli” sözlerini kaydettiği toplantı, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinin ardından sonra erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.