Deva Partisi Saray’da sahaya indi

ABONE OL
Mart 2, 2021 15:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deva Partisi Saray ilçe teşkilatı Saray’da gün boyunca bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İlçe Başkanı Tarık Atansoy, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sokağa çıktı esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, esnafın sorunlarını dinledi.

“HALKIMIZIN DERDİNE DEVA OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden ve esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Atansoy, “Bugün esnaflarımıza yönetimimle birlikte ziyaretler gerçekleştirip onların sorunlarını dinledik. Ekonomik kriz ve pandemi şartları esnafımızı çok zor durumda bıraktı. Birçok esnafımız dükkanlarını kapatmak zorunda kalırken, birçoğu da kapanma noktasına geldi. Devletten hiçbir destek alamadılar. Bunun en büyük nedeni ise iktidarın ekonomiyi kötü yönetmesi ve halktan kopuk olmasıdır. Esnafımız ve vatandaşlarımız da bunun farkında, vatandaşlarımız mevcut iktidarın bu vurdumduymaz kötü yönetimine, halktan kopuk tepeden bakan tavrına sandıkta gereken cevabı verecektir. Deva Partisi olarak bizim ekonomik krizden çıkış programlarımız hazır. Ekonomide, siyasette, insan haklarında ve daha birçok toplumsal konuda yeni bir yol açarak halkımızın derdine deva olmak için yola çıktık” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.