DİKKAT ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 08:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TREDAŞ İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamada bakım ve yatırım çalışmaları kapsamında Saray’da elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

TREDAŞ İşletme Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “ULAŞ TM PARAFADUR DEMONTAJ VE MONTAJ ÇALIŞMASI” nedeniyle 18 Kasım Pazar günü 10:00 ile 14:00 saatleri arasından 4 saat süre ile Beyazköy Mahallesi, Osmanlı Mahallesi ve Göçerler Mahallesi’ne elektrik verilemeyeceği, “SAHA DEĞİŞİM KUTUSU YER DEĞİŞİMİ” nedeniyle de 20 Kasım Salı günü 09:00 ile 14:00 saatleri arasından 5 saat süre ile Ayaspaşa Mahallesi‘ne elektrik verilemeyeceği belirtildi.

GENİŞ BİLGİ İÇİN ALO 186 Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 ÇAĞRI MERKEZİ’NE başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.