Doğan;  “253 bin şehit, kardeşliğimizin teminatıdır.”

Doğan; “253 bin şehit, kardeşliğimizin teminatıdır.”

ABONE OL
Mart 18, 2016 01:24
Doğan;  “253 bin şehit, kardeşliğimizin teminatıdır.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Dt. Ayşe Doğan; “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini Anma Günü” Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.
Doğan yayınladığı mesajda birlik ve kardeşliğe değindi. Doğan’ın mesajı şu şekilde;

“Çanakkale kaynağını imandan alan fedakarlığın ve kardeşliğin adıdır. Çanakkale’de etnik kökenleri, mezhepleri ne olursa olsun, farklı yörelerden gelmiş yan yana yatan 253 bin şehit, kardeşliğimizin, birliğimizin sembolü ve teminatıdır. Bu birlik, kardeşlik ve dayanışmanın, İnsanımızda sahip olduğu yüksek ahlak ve medeniyet anlayışının yansıması olarak Çanakkale Savaşında düşmanından bile esirgemediği şefkat ve merhametiyle savaşında bir hukuku olduğunu tüm insanlığa göstermiştir. Tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin dönemin imkansızlıklarına rağmen milletin bağımsızlığı, onuru ve vatanı uğruna hiçbir fedakarlıktan çekinmediğini gözler önüne sermiştir. Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, bizlere emanet edilmiş olan bu aziz vatana, günümüzde ve gelecekte, aynı şuur ve sadakatle sahip çıkılacağının da güvencesidir. Kadim medeniyetimizden ilham ve kuvvet alan bizler, milletçe hep birlikte, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yad ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.