Elektrik akımına kapılan genç kız yaşam mücadelesi veriyor
  • Saray Haber
  • Saray
  • Elektrik akımına kapılan genç kız yaşam mücadelesi veriyor

Elektrik akımına kapılan genç kız yaşam mücadelesi veriyor

ABONE OL
Mart 1, 2017 22:16
Elektrik akımına kapılan genç kız yaşam mücadelesi veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay dün akşam saat 19.00 sıralarında Saray’ın Pazarcık Mahallesi, Değirmen Sokakta meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, 17 yaşında ki Duygu Z.’nin duş almak için girdiği banyodan uzun süre çıkmaması üzerine durumdan şüphelenen anne Seda Z. banyoda kızını kanlar içerisinde baygın bir vaziyette yatarken buldu. Annenin feryadı üzerine eve koşan komşuları ve anne durumu hemen 112 Acil servis ekiplerine bildirdiler.

KALBİ DURDU
Olay yerine ulaşan Acil Servis Ekipleri kalbi duran Duygu Z. ‘ye hemen kalp masajı yapıp ilk müdahaleyi gerçekleştirerek genç kızı Saray Devlet Hastanesine kaldırdılar. Durumu ağır olan ve kalbi duran genç kız burada yapılan müdahalenin ardından Çerkezköy Özel İrmet Hastanesine kaldırıldı.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILMIŞ
Banyoda ki şofbenden elektrik akımına kapılarak kalbinin durduğu ve elektrik çarpmasının etkisiyle banyoda ki pencereye çarparak kolları kesilen ve vücudunda elektrik çarpmasından dolayı ağır yanıklar olan Duygu Z.’nin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiği ve sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.