“Engelleri Aşmak Ortak Görevimiz”

“Engelleri Aşmak Ortak Görevimiz”

ABONE OL
Kasım 26, 2019 13:43
“Engelleri Aşmak Ortak Görevimiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Kaymakamı Adnan Tezcan Engelliler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda engellilerin sorunlarını paylaşmak, engelleri onlarla birlikte aşmanın herkesin ortak görevi olduğunu vurguladı.

Tezcan mesajında şu ifadelere yer verdi; “10–16 Mayıs Engelliler Haftası, engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin sorunlarına dikkat çekilmesi, engelli bireyler için yapılması gerekenlerin gündeme getirilmesi ve çözüm yolları bulunması açısından son derece önemli bir haftadır. Engelli olmak ya da olmamak kendi tercihimiz olmamakla birlikte, engelli olmanın utanılacak hayata küsülecek bir sorun olmadığının bilinmesi gerekmektedir. Sağduyulu, haklara saygılı ve yardımlaşmayı seven bir toplum olarak; engellilerin sorunlarını paylaşmakla, engelleri onlarla birlikte aşmak; hepimizin ortak görevi olmalıdır. Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha artması dileğiyle, tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını kutluyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.