Eski Başkan Çetin’den Özkan Yaman’a tam destek

ABONE OL
Şubat 2, 2019 18:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Saray Kadın Kolları eski Başkanı Hülya Çetin Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Özkan Yaman’ı ziyaret etti.

MHP Saray İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Ak Parti Saray Kadın Kolları Eski Başkanı Hülya Çetin, Yaman’a adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, çiçek takdim etti. Özkan Yaman’la ilçe başkanlığı döneminde birlikte çalıştıklarını ve önemli işlere imza attıklarını belirten Çetin, Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Özkan Yaman’a tam destek vereceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Özkan Yaman, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Hülya Çetin arkadaşım nezdinde bütün kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Saraylı kadınların desteği benim için çok önemli. Bu desteklerle bu seçimi kazanacağız” dedi.

Ziyarette MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, MHP Saray İlçe Yöneticileri, MHP Saray Belediye Meclis Üyeleri Mümin Buluş ve Serdar Sezen, Ak Parti Saray İlçe eski Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.