Esnaf Odasından Kapalı Esnafa Maddi Destek

Esnaf Odasından Kapalı Esnafa Maddi Destek

ABONE OL
Temmuz 12, 2021 15:50
Esnaf Odasından Kapalı Esnafa Maddi Destek
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen ve Yönetimi aldıkları karar neticesinde pandemi sürecinde işyeri kapalı üye esnaflara 1000 Lira nakit destek sağlayacak.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre işyeri kapatılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifine üye esnaflara bir defaya mahsus 1000’er Lira Nakdi yardım yapılmasının kararlaştırıldığı duyuruldu.

Esnaf Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen nakdi yardımdan faydalanmak isteyen üye esnafların bugünden itibaren 22 Nisan’a kadar Vergi Levhası, Faaliyet Belgesi ve İBAN numaralarıyla Esnaf Odası ve Kooperatife başvurabileceklerini söyledi.

Pandemi süreci boyunca esnafa her türlü desteği sağlayan Saray Esnaf Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifinin yapacağı nakdi destek Trakya’da ki odalar içinde de bir ilk olacak. Esnafa sağlanacak olan destek ödemeleri bayram öncesi yapılacak.

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliklerine gönderdiği genelgeye göre nakdi destekten faydalanabilecek esnaflar şu şekilde;

 Halı saha, yüzme havuzu, spor salonu, güzellik merkezi/salonları,
hamam v e saunalar, lunaparklar ve tematik parkları,
 Kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler,
 İnternet kafe/salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonu gibi
yerler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.