Feti Pehlivan: “Çare Saadet Partisi”

Feti Pehlivan: “Çare Saadet Partisi”

ABONE OL
Kasım 26, 2018 15:26
Feti Pehlivan: “Çare Saadet Partisi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanlığı Aylık il divan toplantısını Çorlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Başka partilerden istifa ederek Saadet Partisine katılanlara Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan tarafından rozet takıldı.

Yeni katılanlara Partimize hoş geldiniz diyen il Başkanı Pehlivan; Hamdolsun halkımız , Çarenin Saadet Partisi olduğunu görerek fevc fevc partimize dahil olmaktadır. Bize düşen teşkilatlı disiplinli şekilde çalışmak, tüm gönüllere girmektir. dedi Pehlivan, siyasi partilerin vaatleri yerine getiremedikleri zaman seçim yoluyla değiştirildiğini ifade ederek, “Şimdi iç borç artıyor. Dış borç artıyor. Faiz sürekli artıyor. İşsizlik artıyor. Tarım öldü. Buğday değil, saman bile ithal ediyoruz. İnsanlar artık gramla et alıyor. Herkes borçlu duruma geldi. Ticaretle uğraşan vatandaşımız borçlu. Çiftçi ekip biçmekten bile vazgeçti. Hükümet bu konularda hiçbir adım atmıyor. Eğitim politikamız iflas etmiş. Herkes çalışmadan para kazanmamın peşine düştü. Tehlike çanları çalıyor. Ahlaksızlık arttı. Yolsuzluk arttı. Bu beceri ister ama mahvetmenin becerisi ister” diye eleştirdi.

GÜÇLENMEK ÜRETİMLE OLUR 
Pehlivan, şeker pancarı üretiminden geçimini sağlayan kişi sayısının azaldığını belirterek, konuşmasına şöyle devam etti: “Yakında şeker ithal edeceğiz. 15 şeker fabrikası özelleştirildi. Şeker tarlalarda kaldı. İhtişamlı köprüler bizi güçlü göstermiyor. Tamamen ranta yönelik hareketler bunlar. Bizi hastalıklı gösteriyor. Türkiye obeziteli hale geliyor. Türkiye ekonomik yönde şişiyor ama güçlenmiyor. Güçlenmek üretimle olur. Ülke bu mantıkla ayağa kalkmaz. Devletin 1 trilyon 200 milyar borç veriyor. Dış borç 500 milyar TL’ye yanaştı.” 

“İSRAİL MENFAATİ VAR”
ABD’nin ve İsrail’in İslam ülkelerinde sürekli kargaşa çıkarmaya çalıştığının altını çizen Pehlivan, “Suudi Arabistan, ABD’nin menfaatleri doğrultusunda Yemen’i bombalıyor. Burada İsrail’in menfaati var. İsrail’i açık denizlere çıkarmak istiyorlar. Onun için Yemen’de kargaşa çıkardılar. Yemen’de şimdi binlerce kişi açlıktan dolayı ölüyor. Buna karşı çıkıp dur diyecek biri yok” diye konuştu.

“O YAZIYI TEKRAR YAZACAĞIZ”
Milli Görüş’ün hedeflerini de sıralayan Pehlivan, dünyada barışın kurulması için çalıştıklarını söyledi. Kimsenin ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini söyleyen Pehlivan, çarenin Saadet Partisi olduğunun altını çizdi. Pehlivan, ekonomik dar boğazın üretimin artmasıyla biteceğini belirtti.  Pehlivan, belediye başkanlarının nasıl olması gerektiğini de anlatarak, “Belediye başkanları halkın şehremini olacak kişilerdir. Belediye başkanları halka en yakın ve sıcak duran, dert babası olacak, herkesin derdiyle dertlenen kişiler olması gerekir. Belediyecilik günümüzde yolsuzluğun içine batmış gözüküyor. Maalesef “rüşvet alan da veren de memnun” dur diye bir safsata icat edilmiş. Biz belediyeleri aldığımızda ‘rüşvet alan da veren de melundur’ diye tekrar yazacağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.