Genç Fenerbahçeliler Çanakkale’ye çıkartma yaptılar

ABONE OL
Haziran 1, 2022 09:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Genç Fenerbahçeliler Gurubu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü dolayısıyla Çanakkale’yi ziyaret ettiler.

Saray’da toplumsal aktivitelerle adından sıkça söz ettiren Saray Genç Fenerbahçeliler Gurubu  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü dolayısıyla Çanakkale’yi ziyaret gerçekleştirdiler. Gurup üyeleri şehitlikleri ziyaret edip şehitlerin ruhu için dua ettiler.

“TÜRK TARİHİNİN EN ŞEREFLİ DESTANIDIR”
Çanakkale deniz savaşlarının ve Gelibolu kara savaşlarının Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanı olduğunu belirten Saray Genç Fenerbahçeliler Gurubu Başkanı Semih Köksalan, “3 Kasım 1914 – 18 Mart 1915 tarihleri arasında Çanakkale Boğazı’nda cereyan eden bir seri deniz savaşlarıyla Gelibolu yarımadasında 25 Nisan 1915 8-9 Ocak 1916 tarihleri arasında yapılan kara savaşları Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanıdır. Saray Genç Fenerbahçeliler Grubu olarak böyle özel ve değerli bir günde gözlerini kırpmadan, hiç tereddüt etmeden,kadını erkeği, yaşlısı genci fark etmeden bu vatan için canlarını veren atalarımızın vermiş oldukları mücadeleyi yaşandığı yerlerde ve kabirlerinde andık.  O zor şartlar altında kanlarıyla kazandıkları tarihi zaferi unutmadık, unutmayacağız. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.