“Güzel Ahlâk Yolculuğu” Yarışmasının Saray birincisi Hamza Han Çakır oldu
  • Saray Haber
  • Gündem
  • “Güzel Ahlâk Yolculuğu” Yarışmasının Saray birincisi Hamza Han Çakır oldu

“Güzel Ahlâk Yolculuğu” Yarışmasının Saray birincisi Hamza Han Çakır oldu

ABONE OL
Mart 17, 2020 10:48
“Güzel Ahlâk Yolculuğu” Yarışmasının Saray birincisi Hamza Han Çakır oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları’nın “Güzel Ahlâk Yolculuğu” konulu yarışmanın Saray 1’incisi Hamza Han Çakır oldu.

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen Ufka Yolculuk 7. Bilgi ve Kültür Yarışması’nın “Güzel Ahlâk Yolculuğu” konulu yarışmanın Saray 1’incisi Büyükyoncalı İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Hamza Han Çakır oldu. Bu yıl 7’incisi düzenlenen yarışmada İlkokul kategorisinde Büyükyoncalı İlkokulu öğrencisi Hamza Han Çakır, İl 7’incisi Saray 1’incisi olarak ailesini ve öğretmenlerini gururlandırdı.

“2 MİLYON 189 BİN 827 KİŞİ KATILDI”
Saray İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi öğretmenlerinden Cihad Çintaş’ın girişimleri sonucu ilçedeki öğrencilerin katıldığı yarışma her yıl ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde düzenleniyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, “Kaybedeni Olmayan Yarışma” sloganıyla 70 ülke ve Türkiye’den 1 milyona yakın öğrencinin katılımıyla düzenlenen yarışmalara bugüne kadar 2 milyon 189 bin 827 kişi katıldı.

“BAŞARI BELGESİ VE HEDİYESİ VERİLDİ”
17 Şubat 2019 tarihinde online sınav, 17 Mart 2019 tarihinde ise yazılı sınav olarak gerçekleştirilen sınavın Saray 1’incisi olan ve Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından daha önce ödülü verilen Hamza Han Çakır’a bugün düzenlenen etkinlikle Büyükyoncalı İlkokulu Müdürü Mustafa Budak tarafından başarı belgesi verildi. Ayrıca başarısından dolayı Hamzahan Çakır’a Saray İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi öğretmeni Cihad Çintaş’ın hediyesi takdim edildi.

“ÖĞRENCİLERİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ”
Başarı belgesini veren ve öğrencisini sarılarak kutlayan Büyükyoncalı ilkokulu Müdürü Mustafa Budak, amaçlarının öğrencileri vatanına milletine faydalı birer birey yetiştirmek olduğunu belirterek, “Bizlerin amacı öğrencilerimize verdiğimiz eğitimde davranışları iyi, maneviyatı yüksek, güzel ahlaklı, vatanına, milletine faydalı birer bireyler yetiştirmek. Bizler öğrencilerimizi bu doğrultuda yetiştirdiğimiz sürece başarı kaçınılmaz olacaktır. Bu yüzden öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.