Ispanaktan zehirlendiler

Ispanaktan zehirlendiler

ABONE OL
Kasım 26, 2019 09:32
Ispanaktan zehirlendiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da marketten aldıkları ıspanaktan yemek yapıp yiyen 7 kişi zehirlendi.

Alınan bilgiye göre, olay Cumartesi günü Saray’da meydana geldi. İddiaya göre marketten aldıkları ıspanaktan yemek yapıp yiyen bir esnaf ve personeli yemeğin ardından rahatsızlanarak baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamaya başladı. Zehirlenme şikayeti ile Saray Devlet Hastanesi giden 7 kişi tedavilerinin ardından müşahede altına alındı.

Zehirlenen 7 kişi hastanede ki tedavilerinin ardından taburcu oldular. İddiaya göre, yedikleri ıspanak yemeğinden zehirlenen esnaf yemeğin ardından mide bulantısı, baş dönmesi ve bilinç kaybı yaşadıklarını belirterek, “Marketten aldığımız ıspanak ile yemek yapıp personelim ile beraber yedik. Yemeğin ardından hepimizde mide bulantısı, baş dönmesi ve bir tuhaflık oluştu ve hemen zaman kaybetmeden hastaneye gittik. Hastanede ki tedavimizin ardından emniyete giderek ifademizi verdik. Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Aldıkları sebzeleri ve meyveleri çok iyi bir şekilde yıkayıp öyle tüketsinler” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.