‘İyi Dersler Şoför Amca’

‘İyi Dersler Şoför Amca’

ABONE OL
Kasım 6, 2015 12:56
‘İyi Dersler Şoför Amca’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın işbirliğinde hayata geçirilen ’İyi Dersler Şoför Amca’ projesi kapsamında Saray’da taşımalı eğitim sisteminde servis şoförlüğü yapan araç sürücülerine eğitim veriliyor.

Türkiye genelinde 10 ilde hayata geçirilen proje ile taşımalı eğitim sisteminde yaşanan sorunların minimum seviyeye indirmesi planlanıyor. Tekirdağ’ın da dahil olduğu 10 ilde uygulanan proje kapsamında Saray’da eğitim düzenlendi.
Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Saray İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, Jandarma Trafik Tim Komutanı Bşçvş. Mahmut Aktaş ve taşımalı sistemde görev yapan şoförler katıldı.
Eğitimin ilk aşamasında Şube Müdür Nurettin Akkoç tarafından iyi bir şoförün uyması gereken kurallar ve karşılaşılabilecek olumsuz durumlarda neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler verildi. Proje kapsamında taşımalı eğitimde görev yapan şoförlerin trafik ve ilk yardım konusunda bilgi ve becerilerini arttırarak kapasitelerini geliştirilmek ve okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve şoförlere yönelik iletişim çalışmaları ve trafik kuralları konusunda farkındalığı artırmak amaçlanıyor.
Eğitime katılan servis şoförlerine sertifika verileceği belirtildi.

5be3f341-2d2e-4b9c-bfc9-cde400da9571

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.