İYİ Parti Saray Başkan Ataman’la Devam

ABONE OL
Haziran 26, 2020 15:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı bugün 2.Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Cuma günü Glory Kafe’de gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Enes Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Tekirdağ İl Kurucu Başkanı Seval Koca, İYİ Parti Saray Kurucu İlçe Başkanı Rahim Buluş, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İYİ Parti Çerkezköy ilçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İYİ Parti Muratlı İlçe Başkanı Eşref Bozkurt, İYİ Parti Ergene ilçe Başkanı Sadi Ersöz, İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, Genç Parti Saray İlçe Başkanı Vedat Ünlü, Saray Samsunlular Derneği Başkanı Ayhan Uysal ve partililer katıldı.

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı 2. Olağan kongresi Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddeleri gereğince faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesinin ardından gelir gider ve tahmini bütçe raporu da oy birliği ile ibra edildi. İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı, kongreye tek aday olarak giren mevcut İlçe Başkanı Abdullah Ataman ile devam dedi.

Beyaz bir kağıt üzerinden bugünlere geldiklerini ve Tekirdağ’dan kısa süre içerisinde milletvekili çıkardıklarını belirten İYİ Parti Saray İlçe Kurucu Başkanı Rahim Buluş, “Kongreler ailenin iç meselelerini konuştuğu günlerdir. Ailenin hedeflerini koyduğu günlerdir. Elbette hepimizin eksikleri vardır ama şunu söyleyebilirim Abdullah Ataman meraklı, kibar aynı zamanda samimi bir arkadaşımızdır. Kuruculuğundan itibaren beraber görev yaptığımız arkadaşlarımızı burada görüyorum. Biz beyaz bir kağıt üzerinden bugünlere Saray Teşkilatı olarak bugünlere gelmişiz. Bu hepimiz için bir onur kaynağıdır. Biz yerel seçimlere de girdik, genel seçimlere de girdik. Biz başaramaz dediler ama 7 ayda Tekirdağ’dan Milletvekili çıkardık. Bu başarıda tüm arkadaşlarımın emekleri var. Biz teşkilatımıza ne içeriden ne de dışarıdan laf söyletmeyiz. Saray tüm platformlarda kendi gücünü gösterecektir. Biz arkadaşlarımızla bu samimiyete inanarak yola çıktık. İlçe başkanımız ve yönetimimiz çok meraklı daha güzel şeyler yapacaklardır. Bugüne kadar yaptığımız görevlerimizde ki bütün eksiklikleri tamamlayacaklarına inanıyorum. Ben seçilecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve ilçemiz, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Buluş’un ardından konuşan Başkan Abdullah Ataman’da üstlendikleri bu görevi başarıyla daha üst seviyelere taşıyacaklarını belirtip, kongreye katılan herkese teşekkürlerini sundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.