İYİ Parti Saray İlk Kongresini Yaptı

İYİ Parti Saray İlk Kongresini Yaptı

ABONE OL
Şubat 12, 2018 02:37
İYİ Parti Saray İlk Kongresini Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı 1.Olağan kongresini Pazar günü İlçe Parti binasında gerçekleştirdi.

Kurulduğu günden itibaren kısa zaman içerisinde yüksek üye sayısına ulaşan İyi Parti, ilçe başkanlığında seçime tek aday olarak giren ve kullanılan oyların tamamını alan kurucu ilçe başkanı Rahim Buluş ile devam dedi.

İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti GİK Üyesi Enes Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcıları, İrfan Alver, Mehmet Karaevli, Gökhan Sık, Hakan Yıldız, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, İYİ Parti Vize İlçe Başkanı İsmail Sağlam, Beyazköy Mahallesi Eski Belediye Başkanı İbrahim Malkoç ve Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İrfan Tunç katıldı.

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı 1. Olağan kongresi Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddeleri gereğince faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesinin ardından gelir gider ve tahmini bütçe raporu da oy birliği ile ibra edildi. İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı, kongreye tek aday olarak giren ve kullanılan oyların tamamını alan kurucu ilçe başkanı Rahim Buluş ile devam dedi.

“BAŞKAN BULUŞ, ÇOK GÜZEL ADIMLAR ATTI”
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan oylamanın ardından yaptığı konuşmada Başkan Buluş’un kısa sürede İYİ Parti’de iyi olma yolunda çok güzel işler başardığını belirterek, “Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor , son günlerde kötü günler yaşıyoruz, şehitlerimiz var hepimizin başı sağ olsun. Saray ilçe Başkanımız Rahim Buluş’a teşekkür ediyorum ve kendini tebrik ediyorum. Bugüne kadar sizlerin desteğiyle ve özverilerle Saray’da kısa sürede çok güzel işler başardı. İYİ Parti’de iyi olma yolunda çok güzel adımlar ve çok hızlı adımlar attı. Görevinde başarılar diliyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Erkan’ın konuşmasının ardından gerçekleştirdiği konuşmada, Türkiye’yi mevcut iktidardan ve yanlışlarından kurtaracaklarını ifade eden Başkan Buluş, “Partimiz bildiğiniz gibi “Türkiye iyi olacak” parolası ile yola çıkmıştır. Çıktığımız bu yolda farklılıklara saygılıyız, Milletimize güveniyoruz, her türlü eleştiri ve düşünceye saygılıyız. Genel başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak için geçen her gün daha fazla hırslanıyoruz. inanıyorum ki hepinizde aynı hırs var, aynı ruhla hareket ediyoruz. Ülkemiz çok zor durumda, evlatlarımız şehit oluyor. Bu ülkeyi onbeş yıldır sanki bunlar yönetmiyor. Geçmişte yapılan hatalı politikaları sanki başkaları yapmış gibi çok rahatlar. Ocaklar sönüyor çocuklar yetim kalıyor, anneler babalar perişan oluyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah ordumuzu, evlatlarımızı muzaffer eylesin. Bu politikalar buraya nasıl geldi bunları sorgulamamız lazım. Açılım dediler açılım yaptık. Teröristleri otobüslerle gezdirdiler o zaman onlara karşı çıkanlar, siz ne yapıyorsunuz diyenler onların içerisinde bakan oldu, genel başkan yardımcısı oldu, onlarla beraber geçmişte ki hataları görmezden gelip bugünün gündemini konuşuyorlar. Afrin harekatına karşımıyız? Sınır güvenliği için ülkemizin güvenliği için yapılan her şeye varız. Bugünün Reisi ben Ergenekonun savcısıyım dedi. Ordumuzu Ergenekonla, Balyozla paramparça ederlerken şapşak yaptılar. Bu stratejik hatalar liyakatsız, devlet terbiyesi olmayan, devlet planlaması bilmeyenler, strateji bilmeyenler gerekli donanımı olmayan adamlar bugün bu büyük koltuklarda otururlarsa maalesef böyle olur.

“MEHMETÇİK BAŞKOMUTANI TARAFINDAN HATIRLANMAMIŞTIR”
Dün akşam televizyonda geçen bir alt yazıya çok üzüldüm . “Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim helikopterimiz düşürülmüş olabilir ama bedelini kat ve kat ödeyecekler” diyor. Yani Reisi cumhurumuz 2 subay ve, 9 askerimizi ya duymadı yada umurunda değil. Bumudur, Böyle mi olmalı? Yazıya çok üzüldüm. Yani Mehmetçik başkomutanı tarafından hatırlanmamıştır. Biz artık bu acıları yaşamak istemiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz. Tabiiki bu 3 günde 5 günde olacak birşey değil, belki 3 yıl 5 yıl mücadele edeceğiz ama biz Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız.

“SEN NASIL BİR MİLLİYETÇİSİN?”
Ani başkanlık gelseydi terör olmayacaktı. Referandum geçerse bir tane şehit olmayacaktı. Partimizin önüne geçmek için her taraftan bir çaba var. Biz hata yapmamak için titizlikle çalışıyoruz. Partimizin seçime girmesine engel olacak hatalardan kaçmaya çalışıyoruz. Biz Türkiye genelinde örgütlenmiş bir partiyiz. Sayın Cumhurbaşkanı bu anketlerle ilgileniyordu Vatikan’a giderken artık anketleri ciddiye almıyoruz dedi Neden? çünkü anketlerde İYİ Parti var, İYİ Parti geliyor, güçlü bir şekilde geliyor. İnancımızdan hiç birşey yitirmeyelim kim ne derse desin öyle 3. parti 4. parti yok %10 – %20 biz iktidar olmaya geliyoruz. Sayın Devlet Bahçeli diyor ki! barajın 50+1 olduğunun farkında değiller. Sen neyin farkındasın? İnsanlar ölüyor sen neyin farkındasın, sen nasıl bir milliyetçisin? Biz Atatürk milliyetçiliği ile gerçek bir demokrasi bilinci ile yolumuza devam edeceğiz.

“ÜLKEMİZİ BU İKTİDARDAN KURTARACAĞIZ”
Ülkemiz için her şeyi yapmaya hazırız ancak yapılan yanlışları savunamayız. Biz inanıyorum ki ülkemizi bu iktidardan ve bu iktidarın yanlışlarından kurtaracağız. Yeni Yönetim Kurulumuz ile Türkiye’mizin ve Saray’ımızın iyi günler görmesi için yapacağımız çalışmalarda, halkımızın güvenine layık olmaya çalışacağız. Bu gün burada kongremize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.