Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı

Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı

ABONE OL
Mart 10, 2016 18:19
Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün girişimleri sonucunda Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun isteği üzerine Kapaklı Devlet Hastanesi arazisi için inceleme yapıldı.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüş, Tekirdağ il Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Tolga Atasever, ÇOSB yönetim kurulu üyeleri Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatı için, Kapaklı Mezarlığı arkasında bulunan yaklaşık 30 dönümlük arazide incelemelerde bulundular.
Kapaklı’da arazi incelemelerinin ardından yapımı devam eden Saray Devlet Hastanesi inşasını incelemek üzere Saray’a gittiler.

SARAY DEVLET HASTANESİ İNŞAASINI İNCELEDİLER
Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Levent Alper, Saray Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Çamyeşil’den Saray Devlet Hastanesiyle ilgili bilgi aldılar. Daha sonra öğle yemeği için Filiz Et Mangal Restoranta geçtiler.

Burada gazetecilerin sorularına yanıt veren Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut “Kapaklı Devlet Hastanesinin şuan da bulunduğu yer ile ilgili halktan gelen bir takım şikayetler neticesinde yeni bir alana hastane yapma çalışmamız oldu. İki yıldır Sayın Valimiz ve Kaymakamlarımız ile birlikte bunun altyapı çalışmasını yapıyorduk. Bakanlığımıza da bu konuyla ilgili resmi olarak talebimizi ilettik. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde ki hastanemize karşılık Kapaklı’da hastane yapmak için arazi incelemesinde bulunduk. Sağlık Bakanlığı tarafından Saray’da yapılan hastanede incelemelerde bulunduk. Eğer uygun görülürse Saray’da ki hastanenin bir benzerini de Kapaklı’da yapmak istiyoruz.” dedi.

Kapaklı’da yapılacak devlet hastanesinin inşaatının ÇOSB tarafından yapılacağı gibi söylentiler olduğunun sorulması üzerine, Akbulut ” Şuan resmi bir protokol yapmadık ama görüşmeler yapıyoruz. Resmiyete bağladığımız zaman bununla ilgili açıklamayı Valimiz, Bakanımız ve Yerel Yöneticilerimizin de olduğu bir programla halkımıza duyururuz.” diye ifade etti.
Burada yenilen yemek ve sohbetin ardından kaymakam Gürbüz ve kaymakam Arslan Saray Kaymakamlık makamına geçtiler.

IMG_6575

IMG_6578

 

IMG_65788

9c8d959a-07c8-4206-a238-6c2ecfb69915

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.