Kapaklı’da faciadan dönüldü: 3 Yaralı

Kapaklı’da faciadan dönüldü: 3 Yaralı

ABONE OL
Ekim 5, 2016 22:31
Kapaklı’da faciadan dönüldü: 3 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapakl’nın Bahçelievler mahallesinde iki araç çarpıştı. Otomobillerden biri Minibüs durağına girdi. Durakta kimsenin olmaması olası bir faciayı engelledi.

Alınan bilgiye göre kaza bugün saat 18.00 sıralarında Kapaklı’nın Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Halide Edip Adıvar Caddesinde seyir halinde olan Yavuz Ayçiçek idaresinde ki 34 DV 8917 Plakalı otomobil ile Karanfil Sokaktan caddeye çıkış yapan Birkan Güden idaresinde ki 34 ZSF 61 Plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Yavuz Ayçiçeği idaresinde ki 34 DV 8917 Plakalı otomobil caddede bulunan minibüs durağına girdi. Kazada 34 DV 8917 plakalı otomobilin sürücüsü Yavuz Ayçiçek ve araçta bulunan çocuklar D.A ve M. A yaralandı. Çevrede ki vatandaşların çağırdığı ambulanslara bindirilen yaralılar Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Kazanın olduğu anda Minibüs durağında kimsenin olmaması sayesinde olası bir facianın eşiğinden dönülürken hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili Polisin başlattığı soruşturma devam ediyor.

img_9892

img_9890

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.