Karnelerini Kaymakam Amcalarından aldılar

ABONE OL
Haziran 18, 2016 14:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2015 -2016 eğitim yılı düzenlenen karne töreni ile sona erdi. 17 Haziran Cuma günü düzenlenen karne töreni ile karnelerini alan öğrenciler 3 aylık yaz tatiline merhaba dediler. Her yıl bir okulda öğrencilerin karne sevincini ortak olan protokol üyeleri bu yıl Cumhuriyet İlkokulunun ilk yıl sonu karnelerini alacak öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldular. Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç katıldı.  Diğer okullarda da öğrenciler karne heyecanı yaşarken, tatile girmenin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

KARNELERİNİ KAYMAKAM AMCALARININ ELİNDEN ALDILAR
Cuma günü Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne töreninde protokol üyeleri ana sınıfları ve birinci sınıf öğrencilerinin tamamına karne dağıttılar. Saat 11 de başlayan karne töreninde Kaymakam Arslan ve protokol üyelerinin ilk adresi anasınıfı oldu. Öğrencileri tek tek tebrik eden protokol üyeleri her sınıfta öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Karne töreninde öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Arslan , uzun ve zorlu bir eğitim yılını tamamlayan öğrencilere güzel bir tatil geçirmelerini istedi. Sınıflarda gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan tüm öğrencilerle yakından ilgilendi. 2 ana sınıfı ve beş adet birincisi sınıfta olmak üzere 7 sınıfta gerçekleştirilen karne dağıtımının ardından karne alan öğrenciler uzun bir tatile kavuştular.

IMG 8462 IMG 8457 IMG 8471

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.