Kaza yapan cinayet zanlısını köyün gençleri yakaladı

Kaza yapan cinayet zanlısını köyün gençleri yakaladı

ABONE OL
Ağustos 26, 2020 08:10
Kaza yapan cinayet zanlısını köyün gençleri yakaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vize’de hırsızlık için girdiği evin sahibi yaşlı çifti bıçakla öldürdüğü iddia edilen zanlı çaldığı otomobille kaçarken yaptığı kaza sonrası yakalandı.

OTOMOBİLİ ALARAK KAÇTI
Gazi Mahallesi Kışla Caddesi’nde öğretmen emeklisi Aykut (72) ile Vesile (73) Küçükesin’e ait 34 AET 001 plakalı otomobilin hızla evden uzaklaştığını gören komşuları çiftin evine gitti. Evin mutfak camının açık olduğunu fark eden komşular, polisi aradı. Olay yerine gelen polis, evde iki kişinin bıçaklanmış olduğunu görünce 112’den sağlık ekibi istedi. Gelen sağlık ekibi, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.
Savcının olay yerindeki incelemelerini tamamlamasıyla cenazeler, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

KÖYÜN GENÇLERİNDEN KAÇAMADI
Çiftin otomobilini çalarak olay yerinden kaçan zanlı C.Y. (20) Saray ilçesine bağlı Karapürçek köyünde virajı alamayıp bekleme durağına daldı ve otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Bekleme durağında oturan ve otomobilin hızla geldiğini görerek son anda oturdukları bekleme durağından kalkarak canlarını kurtaran köyün gençleri kaçan zanlıyı kovalayıp yakaladılar ve etkisiz hale getirip olay yerine çağırdıkları jandarma ekiplerine teslim ettiler.

Olay yerine çok sayıda emniyet güçleri sevk edilirken, olay yeri inceleme ve Vize Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından zanlının cinayetin ardından çalarak kaza yaptığı araç olay yerinden kaldırıldı.

Yaşlı çifti acımasızca öldüren zanlının işlemleri sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.