Meclis Üyesi Erdoğan Bağcı Ak Parti’ye Geçti

Meclis Üyesi Erdoğan Bağcı Ak Parti’ye Geçti

ABONE OL
Kasım 8, 2018 13:52
Meclis Üyesi Erdoğan Bağcı Ak Parti’ye Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Erdoğan Bağcı Ak Parti’ye transfer oldu.

Mayıs ayında partisi MHP’den istifa ederek  meclis üyeliğini bağımsız olarak devam ettiren Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Bağcı Ak Parti’ye katıldı.

Saray Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis toplantısının ikinci oturumunda Erdoğan Bağcı Belediye Başkanlığına verdiği dilekçe ile 06 Kasım 2018 tarihinden itibaren Ak Parti’ye üye olmak suretiyle belediye meclis üyeliğine devam edeceğini duyurdu. Erdoğan Bağcı’nın Ak Parti’ye geçmesi ile birlikte meclisteki muhalefet dengesi değişirken Ak Parti 4 üyesi ile birlikte mecliste ikinci sıraya geldi. Bu durum komisyon yapısını da değiştireceğinden Ak Parti Saray İlçe Teşkilatı verdiği önerge ile Ak Parti’nin meclis üyeliği 4’e yükseldiğini ve belediye kanuna istinaden komisyonlar da yer almalarının yasal hakları olduğunu vurgulayarak meclis komisyon seçimlerinin yenilenmesini talep etti. Bu önergenin Aralık ayı meclis toplantısında görüşülmesine karar verilirken, Aralık ayı toplantısında komisyon seçimlerinin yapılması ve komisyonlarda bulunun MHP’li isimlerin yerine Ak Partili isimlerin geçmesi bekleniyor.

Erdoğan Bağcı’ya İlçe Teşkilat binasında rozetini takan Ak Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, kendisine hoşgeldin diyerek başarılar diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.