Mehmet Uygun İlkokulu’nda Yerli Malı Etkinlikleri Başladı

Mehmet Uygun İlkokulu’nda Yerli Malı Etkinlikleri Başladı

ABONE OL
Aralık 11, 2018 20:47
Mehmet Uygun İlkokulu’nda Yerli Malı Etkinlikleri Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kutlamaları kapsamında Mehmet Uygun İlkokulu’unda Yerli Malı Haftası etkinlikleri başladı.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında Mehmet Uygun İlkokulu öğrencileri, evlerinden getirdikleri birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemini öğretmenlerinin rehberliğinde yaptıkları etkinliklerle öğrenen minikler, yapılan etkinliklerle aralarındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirdiler.

“YERLİ MALI EKONOMİ VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMLİ”
Mehmet Uygun İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında yerli malları masası hazırladı. Okul Müdürü Hilmi Çeper, yerli ve milli olmanın çok önemli olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz bu hafta yani 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası olarak kutlanıyor. İlkokullarda daha farklı daha eğlenceli küçük yaş grupları oldukları için kutlamalar ve etkinlikler yapılıyor. Bizler de okulumuzda bu hafta dolayısı ile çeşitli etkinlikler planladık.Sağlık açısından endişe duyulan yabancı gıdaların revaçta olduğu günümüzde, yerli mallarının tüketilmesi hem sağlık hem de ekonomik açıdan çok büyük önem arz etmektedir. Bu amaçla Yerli Malı Haftasını kutluyoruz. Ayrıca bu etkinlik sayesinde öğrenciler paylaşmayı ve yardımlaşma duygusunu da tatmış oluyorlar” dedi.

Yerli malı haftası kutlama programına Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak ve Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Elmaz ve Samet Derviş katıldı. Etkinliğin yapıldığı sınıfları gezen Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

“SUNAY İMÜK ÇAY ETKİNLİĞİNE DAVET ETTİ”
Mehmet Uygun İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sunay İmük, Cumartesi günü Tuana Düğün Salonunda yapılacak olan dayanışma çayına tüm Saraylıları davet etti.
Tuana Düğün Salonu’nda Cumartesi günü 12.00’da başlayacak olan etkinliklerde katılımcıları sürprizlerin beklediğini belirten İmük, “Her yıl olduğu gibi okul ve aile arasındaki bağları güçlendirmek için düzenlediğimiz çayımız da katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor. Yapacağımız çekiliş ile şanslı kişilere büyük hediyeler vereceğiz. Müzik ve eğlence eşliğinde yapılacak olan çayımıza tüm Saray halkını Mehmet Uygun İlkokulu Okul Aile Birliği adına davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.