Minik öğrenciler hayvanlar için mama dağıttılar

Minik öğrenciler hayvanlar için mama dağıttılar

ABONE OL
Ekim 5, 2018 13:51
Minik öğrenciler hayvanlar için mama dağıttılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla öğrencilere sokak hayvanlarını beslemeleri için kuru mama dağıtıldı.

Saray’da faaliyet gösteren Arena Petshop , 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününe özel olarak öğrencilere ve hayvanseverlere 200 kilo ücretsiz kedi ve köpek maması dağıttı.

Arena Pet Shop tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla dağıtılması için öğrencilere verilen kuru mamalar minik öğrenciler tarafından dağıtıldı. Firma sahibi Turgay Yenici, öğrencilere duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, “Hiç sokağında kedi ya da köpeğe mama vermemiş, dikkatini çekmemiş çocuklarımızın hayvanlara olan sevgilerini güçlendirmek ve farkındalık oluşturarak kedi ve köpeklere mama vermeleri için onlara ücretsiz mama dağıtıyoruz” dedi.

Yenici’nin dağıttığı mamaları sokak hayvanlarına veren minik öğrenciler de kedi ve köpekleri beslemenin mutluluğuyla birlikte hayvan sevgisini yaşarken, bazı hayvan severler de Yenici’yi bu örnek davranışından dolayı kutlayarak herkesin hayvanlara karşı duyarlı olmalarını istediler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.