

Saray’da Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü Personel eksikliği yüzünden hizmet vermekte zorlanıyor.
Saray’da Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü personel eksikliği sebebiyle hizmet vermekte sorunlar yaşanıyor. Kısıtlı personel ile Nüfusu 50 Bin olan ilçeye hizmet vermeye çalışan Nüfus Müdürlüğü hizmet almak için gelen vatandaşlara hizmet vermekte yetersiz kalıyor. Personel eksikliğine bakmadan sistem üzerinden randevu verilmesi sonucu Nüfusa giden vatandaşların işlemleri eksik personel sebebiyle zamanında yapılamıyor. Son olarak Saray İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden personelin birinin Çerkezköy’e verilmesi ve diğer personelin raporlu olması sebebiyle personel olmadığından dolayı Pasaport ve Sürücü Belgesi işlemleri yapılamıyor.
İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü önünde saatlerdir sıra bekleyen vatandaşlar duruma tepki göstererek, “Randevu almamıza rağmen saatlerdir burada sıra bekliyoruz. İşimizden gücümüzden feragat ettik. Buradan alacağımız belgelere ihtiyacımız var. Personel yoksa neden randevu veriyorlar?” diyerek tepki gösterdiler.
SARAY
01 Kasım 2025SARAY
01 Kasım 2025SARAY
01 Kasım 2025SARAY
01 Kasım 2025SPOR
01 Kasım 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.