Optimed Basını Unutmadı

Optimed Basını Unutmadı

ABONE OL
Temmuz 26, 2016 13:13
Optimed Basını Unutmadı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Metin Demirtaş, gazetemiz Saray Haber’i ziyaret ederek 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Kıray ile görüşen Dr. Recep Çalışkan ve Metin Demirtaş, gazetemiz çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı kutladı. Op.Dr. Recep Çalışkan ve Demirtaş’a yaptıkları nazik ziyaret için teşekkür eden Kıray, “Bu gün bizler için çok önemli bir gün 24 Temmuz Türk Basınında sansürün kaldırılışının 108. yıl dönümü, Türk basınının kamuoyunu bilgilendirebilmesi için sansürsüz olması gerekir. İfade özgürlüğü ve demokrasi adına önem taşıyan böyle bir günde biz basın mensuplarını unutmamanız bizler için mutluluk verici bir davranış. Gecesini gündüzüne katarak, tarafsız ve büyük emeklerle görevini gerçekleştiren biz basın mensupları, toplumun aydınlanması için üzerimize düşen her vazifeyi yapmaya hazırız. Optimed Hastanesi’ne her zaman biz basın emekçilerinin yanında ve destek olduğu için teşekkür ederiz” dedi.
Yapılan ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.