Osmanlı Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

ABONE OL
Eylül 17, 2015 17:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapaklı ilçesi Osmanlı Ocakları İlçe Başkanı Hasan Yıldız, yapılan hain saldırılarda şehit düşen asker ve polislere Allah’tan rahmet ve millete başsağlığı diledi.

BU KİRLİ OYUNA OSMANLI OCAKLARINI ÇEKME OYUNLARI TUTMAMIŞTIR
Ülke olarak zor zamanlardan geçildiğini belirten Yıldız, “Bu dönemde vatandaşlarımızın tek yürek olarak teröre tepki göstermesi en doğal haktır. Fakat kirli odaklar milletimizin arasına sızan provokatörler istenmeyen olaylara sebep olmuştur. Bu kirli oyuna Osmanlı Ocaklarını çekme oyunları tutmamıştır. Gerek ülke genelinde gerekse bölgemizde yaşanan olayları Osmanlı Ocaklarına mal etme girişimleri itibar görmemiştir. O şer odakları şunu bilmeli ki Osmanlı ocaklarının hiçbir siyasi partiyle ilişkisi yoktur” dedi.

SİYASİ TEMSİLCİNİN HALKI BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLMASI GEREKMEKTEDİR

Osmanlı Ocakları’nın hoşgörü ve birlik beraberlik çizgisinde olduğunu kaydeden Yıldız, “Paralel yapının medya organları tarafından atılan iftiralar aslında tüm gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor. Genel başkanımıza ve kurumumuza yapılan bu çirkin iftiraları ve terörden beslenen yardakçılarını şiddetle kınıyoruz. Hain terör örgütü alçak saldırılarını arttırdıkça ülkemizin Cumhurbaşkanına aynı periyotta saldırılar artmıştır. Biz Cumhurbaşkanımızı seviyoruz. Bu zamanda tek yürek olmamız gerekirken halkın seçtiği Cumhurbaşkanına hakaret etmek hiç kimsenin haddine değildir” ifadelerini kaydetti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.