Pazarcılar Derneğinden Geleneksel Aşure Etkinliği

Pazarcılar Derneğinden Geleneksel Aşure Etkinliği

ABONE OL
Ekim 3, 2018 16:39
Pazarcılar Derneğinden Geleneksel Aşure Etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği 3 bin 500 kişiye aşure dağıttı.

Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği tarafından geleneksel hale getirilen aşure etkinliklerinin on ikincisi gerçekleştirildi. Kurulduğu ilk günden bu yana Muharrem Ayı içerisinde aşure günü gerçekleştiren Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği’nin etkinliğine Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği aşure ikramına Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç ve İlçe Yönetimi, Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Sunay İmük ve Yönetim Kurulu, Saray İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Abdül Taşyasan, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Aslan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Saray Belediye Başkan Aday Adayı Ergun Er, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ertan İnanç, Ak Parti Saray İlçe Yöneticileri, Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Ali Gürsu Ergene, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Pazar alanında gerçekleştirilen etkinlikte İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu’nun okuduğu duanın ardından 3 bin 500 kişiye aşure ikram edildi.

Aşure etkinliklerinin bu yıl 12’incisini gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı İmük, “Derneğimizin kuruluşundan bu yana aralıksız gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin bu yıl 12’inci senesi. Derneğimizin geleneksel hale getirdiği aşure gününü bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkece birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde aşurenin toplumumuzu birleştirici bir yönü var. Dernek olarak böyle önemli etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.