Saadet Partisi Saray’da Seçim Startını Verdi

ABONE OL
Şubat 1, 2019 13:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Saray İlçe Teşkilatı Pazar günü saat 14.00’da Saray Atatürk Anıtı önünde aday açıklaması gerçekleştirecek.

“TÜM SARAY HALKINI DAVET EDİYORUZ “
Saadet Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Halil Gören ve İlçe Başkanı Hasan Mısırlı gazetemizi ziyaret etti. Pazar günü yapılacak olan aday tanıtım toplantısına tüm Saray Halkını davet eden Gören, “Saray’da seçim startımızı verdik. Allah’ın izniyle tanıtım toplantımızı pazar günü saat 14.00’da Atatürk Anıtı önünde gerçekleştireceğiz. Tüm Saray halkını davet ediyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ SARAY’A HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERMEK”
Konuşmasının devamında Saray’ın sorunlarını iyi bildiklerini ve çözümünü de iyi bildiklerini belirten Gören, “İlçemizin sorunlarını biliyoruz ve nasıl çözeceğimizi de iyi biliyoruz. Allah kısmet ederse belediyeyi aldığımızda israf noktasında ki giderleri kısarak, gelir arttırıcı çözümler üreterek belediyemizin gelirini arttırıp ilçemizin ilk olarak genel sorunlarını çözeceğiz. İlçemizi yaşanabilir bir hale getirdikten sonra sosyal projelerimizi uygulamaya alacağız. Tek hedefimiz Saray’a hak ettiği hizmeti vermek” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.