• Saray Haber
  • Saray
  • Saray Belediye Spor İkinci Hazırlık Maçında Kadıköy Belediye Sporla Karşılaştı

Saray Belediye Spor İkinci Hazırlık Maçında Kadıköy Belediye Sporla Karşılaştı

ABONE OL
Ekim 21, 2020 13:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sezon TB2L’de mücadele edecek olan Saray Belediye Spor A Takımımız, Ercan Dedeoğlu koçluğunda, Kadıköy Belediye Spor’la 18.10.2020 pazar günü saat 20.00’de İBB Kadıköy 15 Temmuz Şehitleri Konferans ve Spor Salonu’nda 2.Hazırlık Maçına çıktı.

Eski meşhur basketbolcu Zaza Enden’in koçluğundaki Kadıköy Belediye Spor’la yapılan karşılaşmaya, Ercan Dedeoğlu koçluğundaki Saray Belediye spor takımımız 1 eksikle sahaya çıktı. Karşılaşma 86-85’lik bir skorla sonuçlandı.

Saray Belediyesi yaptığı açıklamada: “Saray Belediyesi olarak başta; Saray Belediye Spor Baş antrenör Ercan Dedeoğlu’na, Yardımcı Antrenör İskender Barış’ana, Yardımcı Antrenör Özdağ Erdoğan’a, Basketbol Şube Sorumlusu Berker Elbeli’ye, Klüp Yöneticisi Özcan Özmen’e, İstatikçi Erhan Alpkesim’e ve centilmence müsabaka sergileyen Kadıköy Belediye Spor’a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.