• Saray Haber
  • Saray
  • Saray Belediyesi Kovid-19’la Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Saray Belediyesi Kovid-19’la Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

ABONE OL
Aralık 16, 2020 09:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi, halkın sağlığını korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla tüm birimleri ile birlikte salgına karşı mücadelesini sürdürüyor.

Bu kapsamda, Saray Belediyesi Sağlık İşleri Birimi ilçede bulunan Sağlık Merkezleri, Saray Sosyal Güvenlik Kurumu, Camiler, Adliye Binası, İlçe Emniyet Binası, Kahvehaneler, Köy minibüsleri ve Covid19 testi pozitif çıkan hastaların yaşam alanlarında rutin hale gelen dezenfekte çalışmalarını büyük bir hassasiyetle sürdürüyor. Dezenfekte çalışmalarının yanı sıra sokakta yaşayan dilsiz dostlarımızı da unutmayan ekipler, mama ve su dağıtım çalışmalarını bu süreçte ihmal etmediler.

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise Koronavirüs mücadele kapsamında mahalle ve semt pazarlarında, pazarcı esnafına Hayat Eve Sığar (HES) Kodu uygulamasına yönelik denetimleri de devam ediyor. HES Kodu sorgulaması yapan ekipler, HES Kodu almamış pazarcı esnafına mobil uygulama üzerinde nasıl kod alınacağı konusunda yardımcı oldular.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Çerkezköy Caddesi’ndeki çam ağaçlarının bakımını, Çukuryurt kavşağı refüjünün ot biçimini, Küçükyoncalı’da elektrik tellerine zarar veren ağaçların budanma işlemlerini, Serada 200 adet ıhlamur çeliklemesi, Yeğen Caddesi’ndeki çocuk parkının temizliği, Alp Çocuk Bahçesi’ne 15 adet zeytin ağacı dikimi, Belediye Ana Bina ve Saray İlçe Halk Eğitim Merkezi önündeki ağaçların budaması ile ekipler Türkan Saylan Parkı’nda ot biçimi ve temizlik işlemlerini program dahilinde tamamladılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.