• Saray Haber
  • Saray
  • Saray Belediyespor Basketbol Takımı Lig’in İlk Yarısını 122-78’lik Skorla Kapattı

Saray Belediyespor Basketbol Takımı Lig’in İlk Yarısını 122-78’lik Skorla Kapattı

ABONE OL
Ocak 20, 2021 11:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde Saray Belediyespor Basketbol Takımı, Ercan Dedeoğlu koçluğunda, sahasında bu hafta Ankara Altınel Spor Kulübü’nün Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda konuk etti.

Maçın ilk periyodunu Saray Belediyespor 35-21 önde kapattı. Maçın ilk yarısını 60-39 önde kapayan Saray Belediye Spor dördüncü çeyrekte 122-78’lik galibiyette sahadan ayrılan takım oldu.
2.Lig’de son iki yılda oynanan karşılaşmalar içerisinde en çok sayı atma rekoru kırıldığını belirten Saray Belediyespor Basketbol Takım Koçu Ercan Dedeoğlu yaptığı açıklamada: “Kendi sahamızda kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı ve kazandık. Centilmence mücadele eden Altınel Spor Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta da kendi sahamızda Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü ile oynayacağız.

O da kazanmak zorunda olduğumuz bir mücadele olacak. Her hafta oyunumuzu geliştirdiğimizi görmek güzel.” diyen Dedeoğlu: “Saray Belediyespor Basketbol Takımı TB2L’ de en fazla ribaund alan ve en fazla asist yapan takımı olduğunu da vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.