Saray Emniyetinden Zehir Tacirlerine Darbe

ABONE OL
Aralık 3, 2019 22:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Polisinin düzenlediği “Özdemir” isimli uyuşturucu operasyonuyla 2 kişi tutuklanırken, 34 Adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekleyerek uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında teknik ve fiziki takip sonrası uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledikleri şüphelilerin ev ve işyerlerine operasyon gerçekleştirdi.

“34 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ”
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği “Özdemir” isimli uyuşturucu operasyonu ile O.U ve A.A isimli şüpheliler ile bu şüphelilerden uyuşturucu madde alarak kullanan 9 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin ev ve işyerlerinde narkotik köpekleri ile yapılan aramada 34 Adet Crax cinsi uyuşturucu hap ile 1 Adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

“UYUŞTURUCUYU İSTANBUL’DAN TEMİN ETMİŞLER”
Operasyon sonucu gözaltına alınan O.U ve A.A. isimli iki şüpheli emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, emniyetteki sorgularında edinilen bilgi uyarınca İstanbul’dan kendilerine uyuşturucu madde temin ettikleri öğrenilen 2 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.