Saray Esnaf Odası sosyal sorumlulukta öncü

ABONE OL
Nisan 7, 2020 16:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Saray’da açık olan esnaflara maske, eldiven ve kandil simidi dağıttı.

Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman öncülük eden, esnafın ve ilçenin sorunlarıyla yakından ilgilenen Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm üye işyerlerini ücretsiz dezenfekte ettirmekle başlattığı virüs ile mücadele çalışmalarını esnaflara maske, eldiven ve Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıtarak devam ettirdi.

Esnafın her koşulda yanında olacaklarını ve günün birlik ve dayanışma günü olduğunu belirten Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, “”Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’nin ülkemize, milletimize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini, ülkemizde birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, İyiliğe, güzelliğe, mağfirete, arınmaya ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim bu mübarek gecede bütün dualarımızı kabul buyursun. Tüm halkımızın kandili mübarek olsun” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.