Saray Kent Konseyi Yaşlıları Unutmadı

ABONE OL
Mart 24, 2016 18:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Kent Konseyi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlılar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Saray Kent Konseyi tarafından Askeri gazino tesislerinde düzenlenen kahvaltıda Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, Saray Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Samiye Beydoğan yaşlılarla bir araya geldi.
Kahvaltıda konuşma yapan Saray Kent Konseyi Başkanı Bilecen, “Sizlerle bu anlamlı günde bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sizler bizim için tarihi bir değersiniz. Bu her zaman böyle olacak. Bizden bir isteğiniz olduğunda bizler her zaman buradayız. Bizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Saray Kent Konseyi’ne ve Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne bu anlamlı organizasyon için teşekkür eden Başkan Çoban “Yaşlılarımız bizim en büyük değerimiz, bizlere verdikleri emeklerden dolayı onlara şükran borcumuz var. Haklarını ne yapsak ödeyemeyiz, onların bugün ki mutluluğuna ortak olabildiysek ne mutlu bizlere” dedi. Başkan Çoban konuşmasının ardından yemeğe katılanlar içinde en yaşlı olan Hatice Malkoç’un elini öperek daha nice sağlıklı ve mutlu yıllar dileğinde bulundu.
Kahvaltının sonunda katılan herkese saksı çiçeği hediye edildi.

IMG 6987

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.