Saray yeni yıla sakin girdi

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 08:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 yılının sona ermesi ve 2022 yılının başladığı gecede ilçemiz emniyet güçleri sabaha kadar teyakkuzdaydı.

Olaylara önceden müdahale edebilmek, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, genel güvenlik ve asayişin temini açısından, salgınla mücadeleyi akamete uğratmamak adına Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri yılbaşı gecesini 51 personeli ile teyakkuzda geçirdi.

İlçenin değişik bölgelerindeki cadde ve sokaklarda asayiş uygulaması yapan ekipler araç evrak kontrolleri, sürücülerin ve araç içerisinde bulunan vatandaşların kontrollerini ve alkol kontrolü gerçekleştirdiler. Gece boyunca belirli noktalarda gerçekleştirilen uygulamaların yanı sıra bekçiler ve asayiş ekipleri cadde ve sokaklarda asayişi temin için sabah saatlerine kadar devriye gerçekleştirdiler.

2022 Yılına Saray Asayiş ve huzuru bozan herhangi bir olay olmadan girerken, her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıla girilmesiyle birlikte bazı kendini bilmez vatandaşların ateşlediği silah sesleri duyuldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.