Saray’da hırsızlık olayları bitmiyor

ABONE OL
Kasım 3, 2020 08:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı yaptığı iddia edilen şüpheliler Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesinde bulunan bir evden yaklaşık 5 bin TL değerinde eşya çalındı.  Polis ekiplerinin hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde olay yerini gören kamera görüntüleri incelemesinde G.D. ile M.D isimli şahısların hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi.  Saray Asayiş Ekiplerince yakalanan zanlılardan G.D. çaldıkları yaklaşık 2 Bin Lira değerindeki eşyayı teslim ederek etkin pişmanlık yasasından faydalanmak istediğini söyledi. G.D. Emniyette ki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece etkin pişmanlık yasasından yararlanarak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Polis ekipleri hırsızlık olayından aranan zanlı M.D.’nin Pazartesi günü Kemalpaşa Mahallesinde bir evden hırsızlık ve Yeni Mahalle Orta Cadde üzerinde park halinde bulunan bir motosikleti çaldığını tespit ederek zanlının yakalanması için operasyon başlattı.  Emniyette ki ifadesinde çaldığı motosikleti Çorlu İlçesinde sattığı tespit edilen hırsızlık zanlısı M.D. Saray Cumhuriyet Savcısının tutuklanma istemiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çoğunlukla etkin pişmanlık yasası ve pandemiden dolayı adli kontrol şartlarından faydalanarak  hırsızlar serbest kalırken, son zamanlarda ilçe de artan hırsızlık olayları ile ilgili Polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.