Saray Gözlem Gazetesi 10. Yılını Kutluyor

ABONE OL
Nisan 1, 2020 14:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da günlük vasıflı olarak aralıksız yayın hayatına devam eden Saray Gözlem Gazetesi 10. Yılını kutluyor.

TEKİN SÖNMEZ

TEKİN SÖNMEZ

Haber, dizgi, baskı ve dağıtım ağına kadar gazetenin yayın hayatına devam etmesine uzun yıllardır kendi çabalarıyla emek harcayan gazetenin kurucusu ve imtiyaz sahibi Tekin Sönmez, “Aslında gazetemiz 21 yıl önce kurulmuştu. 2011 yılında bir sorun nedeni ile isim değişikliğine gidilmişti. Her türlü zorlukları aşan Gazetemiz Tekin Sönmez öncülüğünde hiçbir çıkar gözetmeksizin, siz okurlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.
Ne kimsenin maşası olduk, ne de gazetecilik mesleğimizi çıkar amaçlı kullandık. Başımız dik, anlımız açık. Keskin kalemimizle yolumuza devam ediyoruz. Ben Tekin Sönmez olarak Gazetenin haberinden dizgisine, baskısında bayi takibine kadar, artısıyla eksisiyle bizzat kendim ilgileniyorum.Basın olarak kamuoyu vicdanını rahatlatacak, belgeli haber hazırlamaya özen gösteriyorum. Başta İlçemin menfaati ve halkın çıkarı temel prensibimdir. Haftanın 6 günü gazeteyi hazırlamak için haber koşturup, gazeteyi hazırlamak ve baskıya verip bayilere dağıtmak için mücadele ediyoruz. İlçemizde kamuoyunu rahatsız eden bazı davranışları da haberleştirip vatandaşımızın takdirine sunuyoruz. Onuncu yılımız nedeniyle başta Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürümüz Sayın Sabri Karakaya olmak üzere değerli büyüklerimden, dostlarımdan, arkadaşlarımdan ve okurlarımdan tebrik mesajları aldık. Gözlem gazetesi olarak, bu anlamlı günümüzde bizi hatırlayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.” Diye konuştu.

Saray Haber Gazetesi olarak uzun yıllar ilçemizde yerel gazeteciliğin tüm olumsuz şartlarını omuzunda sırtlayan ve ilçemizin menfaatlerini satırlarına taşıyıp vatandaşımızın sesi olma mücadelesinin öncülüğünü yapan Gözlem Gazetesi imtiyaz Sahibi Tekin Sönmez ve çalışanlarını başarılarından dolayı kutluyor, daha nice onlu yıllar diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.