Saray’lı Gençlerden Polise Moral Ziyareti

Saray’lı Gençlerden Polise Moral Ziyareti

ABONE OL
Mayıs 19, 2023 10:07
Saray’lı Gençlerden Polise Moral Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da ki genç taraftar grupları ve esnaflar, İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen bombalı terör saldırısının ardından Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polise moral verdi.

Saray’da ki genç taraftar grupları ve esnaflar bugün saat 10.30’da Yeni Mahalle Polis Merkezini ziyaret ederek karakola çelenk ve karanfil bıraktılar. Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından 36 polis ve 8 sivil olmak üzere 44 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıya tepki gösteren ve her zaman kahraman Polisimizin yanındayız diyerek mesaj veren esnaflar taraftar grupları Komiser Recep Çetin ile de sohbet ettiler.
Vatandaşlardan gelen bu destek ziyaretlerin kendilerine moral verdiğini ifade eden Komiser Recep Çetin, “Halkımızın bu davranışı çok güzel ve gurur verici bir davranış. Ülkemiz, milletimiz güçlüdür. Sizlerin yardımıyla her şeyin üstesinden gelecek güce sahibiz.” dedi.
İçilen çayların ve yapılan sohbetin ardından Esnaflar ve Taraftar grupları Polis memurlarıyla hatıra fotoğrafları çekilip Yeni Mahalle Polis Merkezinden ayrıldılar.

IMG_2016

IMG_2020

IMG_2029

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.