TESKİ Bu kadarı da olmaz dedirtti

TESKİ Bu kadarı da olmaz dedirtti

ABONE OL
Kasım 5, 2021 09:26
TESKİ Bu kadarı da olmaz dedirtti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TESKİ’nin tıkanıp taşan rögarı araç girmediği için yapmadığı iddia edildi.

Ayaspaşa Mahallesi Çarşı İçi Caddesi Mercan Sokak üzerinde bulunan kanalizasyon rögarı tıkandı ve taşmaya başladı. Taşan ve etrafa kötü kokular yayan kanalizasyonun yapılması için TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi)’ne başvuran esnaflar “oraya araç girmediği için yapamıyoruz” cevabıyla şok yaşadılar.

Etrafa kötü kokular yayan ve insan sağlığını tehdit eden tıkalı rögar iki gündür yapılmayı beklerken, sorunun yaşandığı bölgede esnaflık yapan vatandaşlar, “Mercan Sokak üzerinde pasajın kenarında bulunan kanalizasyon rögarı tıkanmış ve dolmuş taşmış. Etrafa kötü kokular yayıyor. Burada kokudan duramıyoruz aynı zamanda da taşmadan dolayı etrafa kirlilik veriyor ve sağlımızı ciddi şekilde tehdit ediyor. TESKİ’yi arayıp durumu bildirdik ancak bize oraya araç girmediği için yapamayacaklarını söylediler. Araç girmiyor diye bu sorun çözülmeyecek mi? Bizler bu kanalizasyon pisliğini çekmek zorunda mıyız” diye tepki gösterdiler.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.