Ucuzluğun Adresi 59PARK AVM Saray Halkının Hizmetinde

ABONE OL
Kasım 17, 2021 10:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hediyelik eşyadan zücaciyeye kadar binlerce kaliteli ve ucuz ürün çeşidini barındıran 59Park AVM Saray Halkının hizmetine açıldı.

Uzun yıllardır Saray Halkına giyim ve avm sektöründe hizmet veren Hakan ve Yıldız Kurtuldu’nun Saray’a kazandırdığı 59Park AVM Çarşamba günü düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Ayaspaşa Mahallesi Cami Caddesi Belediye Ek Hizmet Binası yanında A’dan Z’ye inanılmaz ucuz fiyatlar ve 1000’lerce çeşit ile Saray Halkının hizmetine giren 59Park AVM’nin açılış töreni Saray Kaymakamı Adem Ünal, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Saray İlçe Emniyet Müdür V. Vahap Uyar, Saray İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Kaya, çok sayıda esnaf ve vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan duanın ve kurban kesiminin ardından bir konuşma gerçekleştiren Saray Kaymakamı Adem Ünal yeni açılan iş yerinin Saray halkına hayırlı olmasını diledi. Kaymakam Ünal’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek 59Park AVM Saray Halkının hizmetine sunuldu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.