• Saray Haber
  • Trakya
  • Ünlü Şarkıcı Murat Övüç Monopetra Otel’de hayranlarıyla buluşacak

Ünlü Şarkıcı Murat Övüç Monopetra Otel’de hayranlarıyla buluşacak

ABONE OL
Ocak 17, 2022 10:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya’da Dinlenmek İsteyenlerin Uğrak Noktası “Sakin Şehir” Vize’de kalitesi, güler yüzlü hizmeti ve seçkin restaurantı ile müşterilerine hizmet veren Monopetra Otel’de 26 Ocak Çarşamba akşamı ünlü şarkıcı Murat Övüç sahne alacak.

26 Ocak Çarşamba Günü şarkıcı Murat Övüç, Dj Murat Uyar ve Dj Berkay Salas’ın müşterileri için unutulmaz bir gece yaşatacağını belirten Monopetra Otel Müdürü Altar Yıldırır bu güzel geceye katılmak isteyen müşterilerin limit dolmadan rezervasyonlarını yaptırmalarını gerektiğini söyledi. Cittaslow yeni Sakin Şehir ünvanına sahip Trakya’nın incisi Vize’de alanında kendini ispatlamış tecrübeli personeli ile kaliteli hizmet veren Monopetra Otel Mehmet Akif Mahallesi, Acı Çeşme Caddesi No: 41’de bulunuyor. Otel’in düzenlediği geceye katılmak isteyenler 0 533 134 62 55 No’lu telefondan rezervasyon yaptırabilir ve detaylı bilgi alabilirler.

 

 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.