YARATICI DRAMA DERSLERİ BAŞLADI

YARATICI DRAMA DERSLERİ BAŞLADI

ABONE OL
Kasım 9, 2015 09:58
YARATICI DRAMA DERSLERİ BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursu tarafından Sena Spor Kulübü işbirliğinde gerçekleştirilen bale eğitimleri 3. yılında da devam ediyor.
Saray’daki 3. yılında faaliyetlerini giderek arttıran Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursu Saray’da bir ilki gerçekleştirerek yaratıcı drama derslerine başladı. 2013 yılından bu yana Saray’da hizmet veren Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursu çocukları yaratıcı dram derslerine davet ediyor.
“HEYECANLA BEKLEDİLER”
Çocukları ilk defa yaratıcı drama dersi alacak olan veliler, Saray’a böylesine güzel bir eğitici hizmeti getiren Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursuna teşekkür ettiklerini belirterek, ders saatinin başlamasını Erol çay evinde Kurs öğretmenleri ile birlikte çaylarını içerek heyecan içerisinde beklediler.

IMG_5300 - Kopya

“YARATICI DRAMA DERSLERİMİZ BAŞLADI”
Bale eğitiminin ardından yaratıcı drama derslerini başlatan Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursu Kurucusu ve Müdürü Çınar Çulcuoğlu çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Yaratıcı drama derslerinin çocuklarını gelişimine çok önemli katkısı olduğunu belirten Çulcuoğlu, “2013 yılında başlattığımız bale derslerimiz 3. yılına girdi. Tekirdağ bölgesinin Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tek kursu olarak uzman eğitim kadromuzla Saraylı vatandaşlarımızın hizmetinizdeyiz. Bu yıl bale derslerimizin yanında daha önce Saray’da hiç yapılmayan yaratıcı Drama derslerimizi başlattık. Şuan sadece çocuk grubumuzla derslerimizi gerçekleştiriyoruz. İlerleyen günlerde yetişkinler grubunda da dersler vermeye başlayacağız. Yaratıcı drama dersleri ile çocukların kendi bedenine, duygularına, düşüncelerine ve çevresinde olup bitenlere karşı bilinçli olması, duyguların, bilgi ve deneyimlerin özgürleştiği bir ortam sağlanmasını amaçlıyor.

“UZMAN KADROMUZLA SARAYLILARIN HİZMETİNDEYİZ”
Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursu olarak Tekirdağ’da Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tek kurs olduklarını belirten Çulcuoğlu, “Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursu olarak Tekirdağ bölgesinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tek kursuz. Alanlarında uzman öğreticilerimiz ile öğrencilerimize hizmet veriyor. Saray’da başlattığımız yaratıcı drama derslerine öğrencilerimizin velilerini de katmayı planlıyoruz. Gerçekleştireceğimiz çalışmanın çocuk veli iletişimine büyük katkısı olacak” dedi.

IMG_5301

“KAYITLAR DEVAM EDİYOR”
Yaratıcı drama dersi için kayıtlarının devam ettiğini belirten Çulcuoğlu, “Dram dersinin kontenjanı dolmak üzere. Kalan sınırlı sayıdaki kontenjanımıza kayıtlarımız devam ediyor. Katılmak isteyen ailelerimizi bekliyoruz” dedi.
Kayıt yaptırmak isteyen veliler 0 541 384 62 84 nolu telefondan Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursuna ulaşabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.