Başhekim Sosyal Medyadan Cevapladı

ABONE OL
Kasım 17, 2018 16:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İbrahim Devecioğlu gazetemizde yayınlanan “Saray Devlet Hastanesi Kaderine Terk Edildi” başlıklı haberi sosyal medya üzerinden yaptığı yorumla yalan haber olarak niteledi.

Saraylı vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine Saray Devlet Hastanesinde ki doktor eksikliğini dile getirdiğimiz “Saray Devlet Hastanesi Kaderine Terk Edildi” başlıklı haberimizi Hastane Başhekimi Uzm Dr. İbrahim Devecioğlu sosyal medyada ki haber paylaşımımıza yine buradan yaptığı yorumla haberin yalan ve kurumu yıpratmak için yapılmış bir haber olduğunu iddia etti.

Saray Devlet Hastanesi hizmete girdiği günden itibaren doktor eksikliği ve gelen doktorların durmaması yüzenden Saraylı vatandaşlara hizmet vermekte zorlanıyordu. Vatandaşlardan gelen şikayetleri ağzından salya akanların yaptırdığı habercik olarak nitelendiren Dr. Devecioğlu’nun yorumu şu şekilde;

“HABERİ AĞZINDAN SALYA AKANLAR YAPTIRDI”
“Haberi kimin yaptırdığı belli olan, gazetecilikle uzaktan yakından alakası olmayan, objektiflikten uzak, sırf kurumlar zarar görsün diye yapılmış bir habercik. Habercik diyorum çünkü gazetecilikle az çok alakası olan kişiler bilir ki haberin haber değeri taşıması için bilgi, belge ve ilk ağızdan yapılan duyurular önem arz etmektedir. Ağzından salya akanların yaptırdığı haberler yüzünden bu şekilde yalancı pozisyonuna düşersiniz. Keşke haberi yapmadan önce şahsımla görüşüp bilgi ve belge talep etseydiniz. Ben size doğruları kayıtlar üzerinden gösterir ve yalancı durumunuza düşmenizi önlerdim.”

“YAKIŞMADI DOKTOR”
Saray halkının sıkıntılarını dile getiren ve uzun yıllardır kamuoyu ile kurumlar arasından köprü olmuş, basın ahlak kurallarına her daim riayet eden Saray Haber Gazetesi olarak takdiri halkımıza bırakıyor, sorunların giderilmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz. Başhekim Dr. Devecioğlu’nun iddiaları sosyal medya üzerinden bu şekilde cevaplamasını da kendisine yakıştıramadığımızı ifade ediyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.