Başkan Buluş,”İYİ Parti Türkiye’nin Son Umududur”

ABONE OL
Haziran 19, 2018 23:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı, Salı günü, Bilecen AVM önünde açtığı tanıtım ve üye kaydı standıyla partilerinin seçim beyannamelerini tanıttılar.

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı, Salı günü, Bilecen AVM önünde kurduğu seçim standı ile parti çalışması yaptı. Partinin genel seçimle ilgili vizyon ve vaatlerinin yazılı olduğu broşürlerden dağıtan partililer Saraylılardan destek istedi.

“MİLLETİMİZ SABAHLARI GÜNE HUZURLA BAŞLAYACAK”
Parti olarak seçime gerek Saray’da, gerek Tekirdağ’da gerekse Türkiye genelinde iddialı şekilde hazırlandıklarını belirten ve iktidar olacaklarını ifade eden İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş,”25 Haziran sabahı sonrası Türkiye büyük bir kabustan uyanacak. İYİ Parti Türkiye’nin son umududur. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde Türk Millet’inin refahı, huzuru, mutluluğu, kulun kula kul olmadığı bir Türkiye’yi milletimizle birlikte tesis edeceğiz. Mutlu bir yuvada hayallerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir gelirle yaşayacağız. Gençlerimiz umut dolu bir geleceğe sahip olacak. Milletimiz sabahları güne huzurla başlayacak” dedi.

“TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİNİ GARANTİ ALTINA ALACAĞIZ”
Başkan Buluş, İYİ Parti iktidarında çiftçinin, emeklinin ve gençlerin rahat bir nefes alacağını belirterek, “Akaryakıtta ÖTV oranlarını düşüreceğiz ve çiftçimizin mazotu %50 indirimli almalarını sağlayacağız. Çiftçimizin belini büken takipteki borçlarının faiz yüklerini kaldıracağız ve kuracağımız dayanışma fonu ile kredi borçlarının %80’ini sileceğiz, emeklilere yılda iki defa bayramlarda Bin Beş yüz lira iyi bayramlar ikramiyesi vereceğiz. eğitimde köklü değişiklikler yapıp gençlerimizin daha kaliteli bir eğitim almasını sağlayacağız ve milletimizin temel hak ve özgürlüklerini garanti altına alacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.