Kaymakam Yıldırım Muhtarlara İftar Yemeği

ABONE OL
Haziran 13, 2018 10:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Kaymakam Vekili Ali Yıldırım ilçedeki muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Saray Askeri Gazinoda düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Ali Yıldırım, Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Cumhuriyet Savcısı M. Kürşat Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser Abdülkadir Ertuğ, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Kaya, İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu’nun yanı sıra muhtarlar katıldı.

İftar yemeği sonunda İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu’nun yaptığı duanın ardından söz alan Kaymakam Vekili Ali Yıldırım, katılımcılara teşekkür etti.

İftara katılanlarla yakından ilgilenen ve davete katılanlara teşekkür eden Kaymakam Yıldırım mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Saray’daki muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Yıldırım kısa bir konuşmaya yaparak, “İlçemizde görev yapan ve kamu personelin yanı sıra ve ilçe halkımızın sıcak kanlığıyla birlikte güzel ve şirin ilçemizde görev yapmak bir ayrıcalıktır. Ayrıca mübarek ramazan ayında hep birlikte iftarda buluşmak, birlik ve beraberliğini sağlamak için iftar yemeğinde bir araya geldik. Saray’da daha iyi hizmet vermek için bu beraberliği sağlamak adına daha güzel günlerde buluşmayı, birlikte sağlamak, dayanışma ve kaynaşma açısından çok yararlı olacağının inancındayım. Davetimize katılarak, bu mübarek günde aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.