Saray’da feci kaza; 1 Ağır Yaralı

ABONE OL
Mayıs 24, 2017 00:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da otomobil ile beton kamyonu çarpıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Salı gecesi saat 22.20 sıralarında Çevre yolu Çukuryurt Mahallesi kavşağında meydana geldi. Saray’dan Çukuryurt Mahallesi istikametine gitmekte olan Harun Kırar (51) idaresinde ki 59 RN 021 Plakalı otomobil ile Çerkezköy istikametine gitmekte olan Şaban Köse (49) idaresinde ki 34 NK 1184 Plakalı beton kamyonu çevre yolunun Çukuryurt kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan İlknur Kırar (46) araçtan fırlayarak kamyonun tekerlekleri altında kalarak ağır yaralandı. Etrafta ki vatandaşların kazayı bildirmesiyle olay yerine hemen 112 Acil servis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonucu ağır yaralanan İlknur Kırar’a olay yerinde ilk müdahaleyi yapan 112 Acil Servis ekipleri bacağı parçalanan yaralı kadını Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırdılar.

Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan İlknur Kırar’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Yaklaşık iki hafta önce de aynı çevre yolunun Çayla kavşağında silobas kamyonu ile Özel Halk Minibüsü çarpışmış meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralanmış ve kazada yaralanan minibüs sürücüsü hastaneden taburcu edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.