2 Kişinin Öldüğü Kazada Minibüs Şoförü Tutuklandı

ABONE OL
Mayıs 18, 2017 23:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Saray’da  2 kişinin öldüğü, 17 Kişinin de yaralandığı trafik kazası sonrası yaralanan ve tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen minibüs sürücüsü tutuklandı.

12 Mayıs Cuma günü saat 12.30 sıralarında Saray’ın Ayaspaşa Mahallesi Çayla kavşağında Saray’dan Çerkezköy istikametine gitmekte olan Mehmet Öztürk  idaresinde ki 59 M 8552 Plakalı Özel Halk Minibüsü ile Vize istikametine giden İlyas Demirtaş  idaresinde ki 59 TG 533 Plakalı silobas kamyonu çarpışmış ve kaza sonucu minibüste bulunan yolculardan  Fikriye Yıldırım (55), olay yerinde Selver Akın (60) ise yolda hayatını kaybetmiş, minibüs şoförü  Mehmet Öztürk, Kamyon şoförü İlyas Demirtaş ile birlikte 16 yolcu yaralanmıştı.

Kazanın ardından Savcılık detaylı bir soruşturma başlatmış ve emniyet ekipleri kazaya karışan araçların kameralarının görüntülerini inceleyip,  görgü tanıklarının ifadelerini alarak soruşturmayı derinleştirmişti.

Kazayı yaralı olarak atlatan Özel Halk Minibüsünün sürücüsü Mehmet Öztürk Hastanede ki tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra Polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette ki sorgusunun ardından Saray Adliyesi’ne sevk edilen Öztürk, çıkarıldığı mahkemece  “Birden fazla kişinin taksirle ölümüne sebebiyet verme” suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi cezaevine konuldu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.