Taşyasan, Kadınları Kahvaltıda Ağırladı

ABONE OL
Kasım 18, 2018 15:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Saray Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Taşyasan, kadınları Onur Restoranda düzenlediği kahvaltı organizasyonunda ağırladı.

“ÇİÇEKLERLE KARŞILADI”
Abdül Taşyasan, eşi ile birlikte katılımcıları tek tek kapıda karşılarken, onlara karanfil hediye etti. Katılımın son derece yoğun olduğu programda Abdül Taşyasan, kadınlara yönelik vaatlerini açıkladı.

Kahvaltı organizasyonuna CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yorar, MHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Korkmaz, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nalan Çolak, CHP Saray Kadın Kolları Başkanı Fatma Aslan ve yönetimi, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Zeliha Firidin, CHP Hayrabolu Belediye Başkan A. Adayı Berrin Başrol ve çok sayıda kadın katıldı.

Belediye Başkan A. Adayı Abdül Taşyasan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Varlıklarıyla hayatımızın her anını huzurlu kılan, yüreklerindeki sevgi ve şevkati karşılıksız sunan, fedakarlığın simgesi, emek ve hayat mücadelemizin en değerli yarısı olan emekçi kadınlarımız,Hepinize hoşgeldiniz diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca bu zorlu yolculukta her zaman destekleyen sevgili eşime çok teşekkür ediyorum.

“HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Milletlerin gelişmesinde ve kalkınmasında çok önemli bir role sahip olan siz kadınlarımıza, öncelikle beni bugün burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Zira siz kadınlarımızın desteği olmadan başarılı olmamız, güzel işler yapmamız mümkün değildir. Kurtuluş savaşımız bunun dünyadaki en öneli örneğidir. Bunu özellikle bilmenizi isterim.
Dünyanın var oluşundan bu yana yeryüzünde bulunan herşeye siz kadınlarımızın eli değimiştir. Bu sebeple kadınlarımızın olmadığı bir yaşamda, gelecekte düşünülemez. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki; Sosyal ve ekonomik hayata olan katkılarınız gözardı edilemeyecek kadar fazladır. Üretimde ve yönetimde başrolde olmanız aktif olarak çalışmanız takdire şayandır, hepinizi yürekten kutluyorum.

Saray belediye başkan Aday Adayınız olarak, modern yaşamda daha güçlü bir yeriniz olması, emeklerinizin değer görmesi ve karşılığını alabilmeniz için birçok proje ve hizmetle sizlerin yanında yer alacağım. Hayatın tüm alanlarına etkin bir şekilde katılımınızın gerçekleşmesi için gerekli şartları hazırlayacağımdan emin olabilirsiniz.

“PROJELERİNİ SIRALADI”
Tekirdağ Büyük Şehir Belediyemizin önçülüğünde Çerkezköy, Çorlu, ve Süleymanpaşa ilçemizde açılan kadın danışma merkezlerimizden birini Sarayımıza kazandırmak amaçlarımdan sadece bir tanesi. Evlerinize katkı sağlamak üretkenliğinizi ortaya çıkarmayı amaçladığımız diğer bir çalışma ise; el emeği ürünlerimizi sergileyeceğimiz atölyelerimiz olacak. Burada hem üretime katılmanın mutluluğunu hemde ekonomik olarak aile bütçesina katkıda bulunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşayacaksınız.Birde şunu belirtmek isterim, her anne için hayatındaki en değerli şey; çocuklarıdır. Çocuklarımız için daha iyi şartlar hazırlamak hepimizin görevi, bizim çocuklarımız sosyal ve kültürel açıdan gelişmeli, tiyatro oynamalı, dans etmeli, spor yapmalı, enstrüman çalmalı, kitap okumalı. Belediyeyi yönetenlerde bunlara zemin hazırlamalı, çocuklarımızı sigaradan, içkiden ve en tehlikelisi uyuşturucudan kurtarmak için onlara alternatif fikirler sunmak bizim asli görevlerimizden biri. Abdül Taşyasan’ın en önemli projesi işte bu; çocuklarımız bizlerin geleceği, onları çok iyi korumalı ve yetiştirmeliyiz. Bunlar için ne mi yapacağız? 1- bir tane tiyatro grubu kuracağız ve başlarında değerli bir tiyatrocumuzla birlikte çalışmalarını sağlayacağız. Yaz tatilleri boş geçmeyecek, mahalle mahalle oyunlarını oynayacaklar, sizlerde gururla izleyeceksiniz. 2- Dans grubu kuracağız, geleneksel ve modern dansları öğreteceğiz gençlerimize, festivallerde bizim çocuklarımızda dans edecek. 3- Çocuklarımız için mevcut spor faaliyetlerini devam ettirip, geliştireceğiz (Mesela kapalı yüzme havuzu ile, çocuklarımıza su sporları eğitimleri vereceğiz, tennis kursları olacak) 4- ilk bir yıl içerisinde Saraya yakışır büyük bir kütüphane kuracağız, çocuklarımız okuyacak, araştıracak bunu gerçekleştirmek boynumuzun borcu olsun. 5- Sarayın yetiştirdiği çok değerli müzisyenlerimiz var (Karaali, Süleyman Erdegül vb.), gitar, keman, saz kursları vereceğiz. Çocuklarımız enstrüman çalacak, konser verecekler.

“DÜNYADA HER ŞEY KADININ ESERİDİR”
Unutmayın Benim belediye başkanlığımda en büyük yatırım insana yapılacak. Evladı mutlu olan her anne, dünyanın en mutlu insanıdır. O yüzden sizleri mutlu etmenin yolu çocuklarınızdan geçiyor. Bunu yapacağız. Hemde birlikte yapacağız. Maalesef 2 dönemdir belediye meclisinde bayan meclis üyemiz yok, yani sizi temsil eden biri yok.“Dünyada her şey kadının eseridir.” diyen bir liderin, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partide böyle birşey olabilir mi? Değiştireceğiz, bayan meclis üyelerimiz olacak, Saraya kadın eli değmek zorunda, meclis üyesi listemi bu düşüncelerde yapacağımdan şüpheniz olmasın. Sözlerimi burada tamamlarken katılımınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.