ADD Saray Şubesi Ata’nın huzuruna çıktı!

ABONE OL
Eylül 27, 2021 06:45
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği Saray Şubesi genel kurul için gittiği Ankara’da Ata’nın huzuruna çıktı.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 16’ıncı Genel Kurulu için Ankara’ya giden ADD Derneği Saray Şubesi yöneticileri Metin Durak, Nazmi Metin, Kamil Büyükşar ve Erkan Demiray kurultayın ardından Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

“ADD DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU VERİYOR”
Kemalizm’in geçmişin övüncünün olmasının ötesinde, geleceğin pusulası olduğunu belirten ADD Derneği Saray Şubesi yönetimi ziyaretin ardından gerçekleştirdiği yazılı açıklamada; “Kemalizm’in gerçek anlam ve değerini, geçmişin övüncünün olmasının ötesinde, geleceğin pusulası olduğunu bilen, günümüze ilişkin çözümler üreten, halka umut aşılayan bir ADD, sadece üyelerimizin değil; bütün yurtsever halkımızın özlemidir. Güçlü ve bütünleşmiş bir ADD yönetimi, ülke genelinde yayılmış özverili örgütümüzü ayağa kaldıracak, böyle bir gücün varlığı saldırganlara meydanın boş olmadığını gösterecek, caydırıcı olacak, dosta güven, düşmana korku ve kaygı yaratacaktır” diye belirtti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.