Ak Partililer Vefa Yemeğinde bir araya geldiler

ABONE OL
Şubat 12, 2017 22:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Saray İlçe Teşkilatı cumartesi akşamı düzenlenen “Vefa Yemeği” programında bir araya geldiler.

Saray İlçe Teşkilatı tarafından Cumartesi akşamı Filiz Et Mangal’da düzenlenen “Vefa Yemeği” programında geçmişte Ak Parti saflarında ilçe başkanlığı ve yöneticilik yapmış partililer ile mevcut yönetim bir araya geldi. Düzenlenen programa Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Mustafa Yel, Metin Akgün, Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mestan Özcan, Hakan Özgül, Ümit Süthan, İl Yöneticileri, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Hülya Çetin ve yönetimi, Genlik Kolları Başkanı Gökhan Süthan ve yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Ertan İnanç, İlçe eski başkanları, eski ve yeni parti yöneticileri katıldı.

Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, eski ve yeni yöneticilerin her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğu mesajını verirken, bir önce ki yönetimden Ak Parti İlçe Eski Başkanı Ecivet Sevim ve daha bir çok yöneticinin programda bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda Ak Partili vekiller gündemde ki  Anayasa değişikliğine  dair konuşmalar yaparken, Saray’ın çamurdan yürünemez halde olduğunu, Saray Belediyesinin hizmette yetersiz olduğunu ifade ettiler.

2014 Yerel seçimlerinde CHP’den Saray Belediye Başkan Aday Adayı olan ve geçen yıl kasım ayında kendisine ve gençlere CHP içerisinde haksızlık yapıldığını ve dışlandığını ifade ederek sitemkar bir şekilde partisinden istifa eden ilçenin genç iş adamlarından Güven Bilgen’e İl Başkan Yardımcısı Mestan Özcan ve Özkan Yaman tarafından Ak Parti rozeti takıldı.

16508367

1650863

DSC 0642

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.